Het verhaal van Vinnie

Het verhaal van Vinnie

Van een chubby levensgenieter naar een staalhard afgetrainde CrossFit-atleet, lees het verhaal van Vinnie: Ik ben al twee jaar lid van de fantastische CrossFit Moves community. Op deze twee jaar tijd ben ik een fittere en gelukkigere persoon geworden. Ik was dan ook heel triest toen onze box in maart moest sluiten vanwege de Coronapandemie.

CrossFit Moves to the rescue! Ik had schrik dat ik alle progressie die ik ondertussen geboekt had snel weer zou verliezen, maar dan ken je CrossFit Moves nog niet! Om ons fit door de lockdown te loodsen kreeg elk lid fitnessmateriaal uitgeleend zodat we thuis konden verder trainen. Dat was trouwens ook met latere lockdowns het geval. Alle keren ben ik een bar met schijven gaan halen die ik dan gebruikte om de WOD’s en workouts mee te blijven doen.

Dagelijks check ik de app van CrossFit Moves om zo op de hoogte te blijven welke intense training mij weer te wachten staat. Het staat vol met leuke en gevarieerde workouts en de coaches posten hier filmpjes met tekst en uitleg bij elke WOD.

Ik train elke dag en dat heb ik aan het fantastische team van CrossFit Moves te danken. Als ik hen en het materiaal niet had gehad zou ik zeker niet zo sportief en mentaal fit door tijden van corona geraken.

Elke dag sta ik op met hetzelfde doel, om weer een intense workout te knallen en om sterker en fitter te zijn dan de dag ervoor. Maar tegelijkertijd kijk ik al reikhalzend uit naar een geopende CrossFit Moves om zo al mijn vrienden terug te zien, want niets is leuker dan trainen in groep. Maar ik heb er alle moed in, Corona can’t stop us!

Wil jij ook gebeten worden door de CrossFit microbe? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles. Tot binnenkort!