Voedingsbegeleiding

Het lichaam van Coppens

Van Hesp Naar Hunk is ontstaan na de transformatie van de Coppens broers in het tv-programma: “Het lichaam van Coppens”.

Staf en Mathias slaagden er in om in 8 weken tijd hun lichaam om te vormen tot een lichaam van fotomodellen met een sixpack. Ze volgden een strak eetschema opgesteld door Marlies Huysentruyt op in combinatie met krachttrainingen en een HIIT cardio training.

Met enkel hard trainen kom je er helaas niet

In de transformatie van Staf en Mathias bleek nog maar eens hoe groot de impact van voeding was tijdens hun traject.

Meer info

Van Hesp Naar Hunk is geen afvalrace of crashdieet. De focus ligt op gezondheid, metabool flexibel worden en het het herstellen van de verschillende werkingsmechanismen van je lichaam.

Door middel van persoonlijk voedingsadvies in combinatie met CrossFit ben ook jij in staat om slechts in 8 weken tijd je vetpercentage te verlagen, je prestaties te verbeteren en een blijvend gezond eetpatroon te ontwikkelen. We gaan iets milder te werk met als doel een blijvend resultaat.

Eén van de resultaten van vorige editie

Op 8 weken tijd slaagde Bert er in om 8,2 kg aan vetmassa te verliezen. In de plaats kreeg hij 1,7 kg spiermassa erbij. Wat resulteerde in meer spierkracht en energie. Dit allemaal zonder hongergevoel en een strakker en sterker lichaam.

Meer info

Praktische informatie

We verwachten dat je minstens drie dagen per week komt sporten bij CrossFit Moves of bij CrossFit Linkeroever. Daarnaast doe je nog één dag in de week een cardiotraining op nuchtere maag.

Nadat je bent ingeschreven, spreken we met heel de groep af bij CrossFit Moves voor het opmeten van je lichaamssamenstelling aan de hand van een bodyscan. Je neemt best ook je vooraf ontvangen infobundel via mail afgedrukt mee.

We stellen een reëel doel voorop en passen je eetschema aan volgens je huidige lichaamssamenstelling en het doel dat je kan bereiken. Er wordt eveneens ook een “VOOR” foto van je genomen door de fotograaf.

Nadat de bodyscan en de foto’s zijn genomen, zitten we samen voor de verdere uitleg. Je leert de andere groepsleden kennen en samen krijgen jullie de uitleg hoe je je eetschema moet opvolgen. Aan de hand van deep learning krijg je meer inzicht hoe voeding de werking van je lichaam kan beïnvloeden.

Je kan dagelijks van maandag tot en met vrijdag terecht met je vragen in de gesloten Facebook groep.

Op de Van Hesp Naar Hunk Facebook pagina wordt wekelijks een recept of extra tips en tricks en meer info over de werking van je lichaam gepost. Dit versterkt het groepsgevoel en zorgt voor een hogere motivatie.

Zoom sessies

De online Zoom sessies gaan door samen met de andere groepsleden. Ik geef aanpassingen in je eetschema voor de komende week. Zo gaan we ook intermittent fasting integreren en passen we de hoeveelheid koolhydraten en eiwitten aan volgens je noden en progressie. Bij elke Zoom sessie komt een nieuw onderwerp aan bod zodat je ook meer bij leert over de impact van een verstoord bioritme op je vetverbranding en prestaties, de werking van je darmen en een low grade inflammation,…

De zoom meetings worden opgenomen en nadien in de groep gepost. Zo kan je het op een later moment beluisteren als je er niet live bij kan zijn.

Individuele opvolgmomenten

Tijdens je individuele opvolgmomenten kan je terecht met je specifieke vragen. Er wordt eveneens ook een bodyscan genomen om je progressie op te volgen. Het is belangrijk dat je bij al deze opvolgmomenten aanwezig bent want dit is waardevolle informatie waarmee we je voedingsschema verder kunnen finetunen.

Live sessies

We houden ook twee live workshops over intermittent living om je vetverbranding een extra boost te geven. Deze worden gegeven door Intermittent Living coaches Johan de Coninck en Ansje Coart van Antwerp Rehab Training.

De kostprijs voor het hele traject bedraagt 320 euro. Hiervoor krijg je:

  • Voedingsbegeleiding
  • 5/7 coaching
  • 2 online Zoomsessies
  • 3 bodyscans
  • 2 live workshops over Intermittent Living

Het abonnement van CrossFit Moves of CrossFit Linkeroever is niet inbegrepen in de prijs. Dus vergeet zeker niet om je 3 maand abonnement af te sluiten.

Verleg je grenzen

Zet je eerste stappen naar een fitter en gezond leven. Dompel je volledig onder in de wereld van CrossFit en maak deel uit van onze hechte community!