Groepslessen

Bij CrossFit Moves in Antwerpen bieden we groepslessen aan en de coaching gebeurt door gekwalificeerde CrossFit Level 1 en 2 coaches. Onze methodiek is authentiek, echte CrossFit.

Maar wat is CrossFit nu?

CrossFit is een kracht- en conditieprogramma waarin we oefeningen uit gymnastiek, atletiek en gewichtheffen combineren in één training. Deze duurt exact 1 uur en gebeurt steeds in groep onder begeleiding van een ervaren coach. Iedereen traint volgens zijn ritme een mogelijkheden, maar je staat er dus niet alleen voor!

Constantly varied

Weg met het saaie trainingsschema’s. Onze workouts zijn steeds uitdagend.

1h group sessions

Elke les duurt één uur en wordt begeleid door een gediplomeerde CrossFit coach.

High intensity

Wat we al wel kunnen verklappen is dat we qua hartslag dikwijls in het rood gaan!

Functional movements

We gebruiken bewegingen die iedereen kent vanuit het dagdagelijkse leven.

In onze groepslessen vind je mensen uit verschillende leeftijdscategorieën, zowel mannen als vrouwen die deel uitmaken van onze hechte gemeenschap.

Door de grote variatie aan oefeningen en trainingsvormen is CrossFit de beste manier om jezelf te wapenen en te beschermen tegen de uitdagingen in het leven: een zwakke rug, een zware boodschappentas, een goed werkend immuunsysteem,…

Het maakt daarbij niet uit of je een beginner of ervaren sporter bent. In één training pakken we niet alleen je conditie of kracht aan, maar werken we ook op mobiliteit, weerstand, explosiviteit en coördinatie. Al deze element maken van CrossFit je leukste en meest efficiënte workout!

Ontdek ons rooster

 
 

Verleg je grenzen

Zet je eerste stappen naar een fitter en gezond leven. Dompel je volledig onder in de wereld van CrossFit en maak deel uit van onze hechte community!