CrossFit®

CrossFit® is een kracht- en conditieprogramma waarin we oefeningen uit gymnastiek, atletiek en gewichtheffen combineren in één training. Deze duurt exact 1 uur, en gebeurt steeds in groep onder begeleiding van een ervaren coach: iedereen traint volgens zijn ritme een mogelijkheden, maar je staat er dus niet alleen voor!

Door de grote variatie aan oefeningen en trainingsvormen is CrossFit® dé manier om je vormpeil aan te scherpen. Het maakt daarbij niet uit of je een ervaren sporter of beginner. In één training pakken we niet alleen je conditie of kracht aan, maar werken we ook op mobiliteit, weerstand, explosiviteit en coördinatie. Al deze element maken van CrossFit® je leukste en meest efficiënte workout!

1.Constantly varied

Een CrossFit® training is altijd anders. weg met het routineus afwerken van trainingsschema’s. onze workouts zijn steeds uitdagend en… op voorhand nooit gekend!

2.High intensity

Wat we al wel kunnen verklappen is dat we qua hartslag dikwijls in het rood gaan!

3.1 hour group session

Elke les duurt één uur en wordt begeleid door een gediplomeerde coach.

4.Functional movement

We gebruiken, als basis van onze workouts, bewegingspatronen die iedereen kent vanuit het dagdagelijkse leven: lopen, springen, roeien, kniebuigingen, duwen en trekken,…

Naast training speelt voeding ook een belangrijke rol in het behalen van een goede prestatie, gezondheid, je ideale gewicht en/of lichaamssamenstelling. Of je nu wilt afvallen, strakker of gespierder wilt worden, alles valt of staat met de juiste voeding. Daarom werkt CrossFit® Moves samen met voedingsconsulente Marlies van Eat Good Feel Good.

Je kunt bij haar terecht voor een individueel advies om jouw doel te behalen, aangepast op jouw trainingsschema, werk- en privé situatie en huidige eetgewoonten. Tijdens een consultatie van 1 uur wordt je huidige lichaamssamenstelling bekeken aan de hand van een bio elektrische impedantiemeting. Daarnaast wordt je huidig eetpatroon geanalyseerd. Rekening houdend met je doelstellingen wordt er een nieuw dagschema voor je uitgeschreven.

logo-eatgoodfeelgood

Onze club

CrossFit® Moves, de grootste CrossFit® box in Antwerpen, is gevestigd  in een prachtige oude loods aan de slachthuissite aan de slachthuislaan 2060 Antwerpen. De mooie grote gebouwen met de rose daken. U vindt ons makkelijk via de Lange Lobroekstraat.  Ter hoogte van nr 120, aan het koelbedrijf FRIGO, rijdt u de parking op. Recht voor u ziet u een wit gebouw met een rose dak en een metalen deur. Daar zal u ons vinden.

We zijn zeer makkelijk te bereiken met de wagen (via de Antwerpse ring afrit sportpaleis of de singel) en het openbaar vervoer (metrohalte schijnpoort). Ook voor de gebruikers van “velo-antwerpen” is er een halte op minder dan 200m van de gym.

Team

 • Tom Craenhals

  trainer & founder
  Licentiaat LO & L2

 • Eva Willemarck

  Trainer & fysiotherapist
  L2

 • Marlies Huysentruyt

  Trainer & foodcoach
  Regent LO & L1

 • Tom Gys

  Trainer
  Regent LO & L2

 • Kelly Truyman

  Trainer
  L2

 • Sofie Van der Jonckheyd

  Trainer
  Sport masseuse & L2

 • Pieter-Jan Kegels

  Trainer
  L1

 • Philippe Dricot

  Trainer
  Regent LO & L1