CrossFit voor bedrijven

Het is vaak dramatisch gesteld met de fitheid van werknemers.

Ze doen steeds meer zittend werk, ze komen nauwelijks achter hun computer vandaan en ze bewegen ook na het werk veel te weinig. Minder dan een kwart verricht regelmatig lichamelijke inspanningen en dat levert problemen op.

Er liggen allerlei gezondheidsrisico’s op de loer

Als de gezondheid en fitheid van werknemers niet verbetert, dan liggen namelijk gezondheidsrisico’s op de loer zoals een slechte conditie, stress, RSI, chronische aandoeningen, een toenemend ziekteverzuim,… Dit heeft ook zijn gevolgen voor het absenteïsme binnen je bedrijf.

Waarom je werknemers laten sporten?

12
De productiveit stijgt met maar liefst 12%
20
20 dagen minder ziekteverzuim over 4 jaar
50
Ruim 50% van de werknemers heeft het graag als verloning

Laat je werknemers gezonder en productiever worden

Door minimum 2 keer per week te sporten onder begeleiding van een professionele coach zorg je ervoor dat de gezondheid en fitheid van je werknemers terug toeneemt. Een training gebeuren steeds in groep en duurt  45 à 60 minuten.

CrossFit voor bedrijven biedt tal van voordelen

  • Samen sporten zorgt voor meer verbondenheid.
  • CrossFit leidt tot minder ziekteverzuim en een verhoogde productiviteit.
  • Een werkgeversbijdrage is een mooie sportieve simulatie voor je werknemers.

Onze CrossFit sessies gaan door aan de Slachthuislaan in Antwerpen. Indien de infrastructuur het toelaat is het ook mogelijk om trainingen op locatie uit te voeren.

Interesse in CrossFit voor bedrijven?

Wil je graag kennismaken met ons aanbod en zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende afspraak met Tom!