Het verhaal van Thierry

Het verhaal van Thierry

Thierry startte 7 maanden geleden uit nieuwsgierigheid, hij had nooit kunnen voorspellen dat het resultaat zo verbluffend kon zijn! Hij is 15 kg afgevallen. Zijn vet is van 22,5 kg naar 8,9 kg gezakt en zijn zijn spiermassa is met 1,1 kg gestegen.

Echt fanatiek sporten heb ik nooit eerder gedaan. Een gezonde levensstijl had ik evenmin. Ik was het type man met een serieuze buik, hier wilde ik graag iets aan veranderen. Ik had eerder al eens geproefd van CrossFit, dus mijn keuze stond vast. Ik schreef me in, trainde zo’n 3 keer per week en liet het gebeuren.

Ik was het type man met een serieuze buik

Na één maand training kwam ik bij Marlies terecht, hier werd ik voor het eerst gewogen en opgevolgd. Mijn eetpatroon werd eveneens serieus onder de loep genomen… Al na enkele weken voelde ik de kilo’s verdwijnen, mijn motivatie (en ego) groeide met de week. Deze uit de hand gelopen interesse werd ‘a new way of living’. Mijn keukenkasten begonnen zich te vullen met allerlei gezonde en natuurlijke voeding. Proteïnen, eieren, kokos, advocado’s, kip, enzovoort… Deze nieuwe manier van eten gaf mezelf weer een sterk en energiek lichaam.

Ondertussen stap ik fitter dan ooit de achtste maand binnen met elke keer opnieuw dat ontspannen gevoel, één waarin ik mezelf steeds blijf uitdagen. Vijftien kilo lichter, een frisse geest, ik raad het iedereen aan!

Wil jij ook gebeten worden door de CrossFit microbe? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles. Tot binnenkort!