Het verhaal van Jesse

Het verhaal van Jesse

Ik ben met CrossFit begonnen als uitlaatklep. Ik had als atleet iets nodig waar ik al mijn energie in kwijt kon, waar ik werd uitgedaagd om steeds het beste van mijzelf te geven. Dat heb ik in CrossFit gevonden, maar het is meer dan gewoon wat sporten!

Ik ontdekte al snel dat er bij CrossFit Moves een hechte community is. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, wie je bent, hoe oud je bent, wat jouw verleden is of wat jouw lichaam wel of niet aankan,… Het is een sport met heel diverse mensen. Ik was zeker niet die ene vreemde eend in de bijt, wat ik vaak meemaak als gekleurde persoon.

CrossFit draait om het groepsgevoel. Iedereen binnen CrossFit Moves helpt jou om iedere keer het beste van jezelf te geven. Nieuwe doelen te stellen en prachtige prestaties neer te zetten op een gezonde en sportieve manier. CrossFit Moves, is een club naar mijn hart waar ik mij enorm thuis voel. Omdat ik ervaar dat anders zijn heel normaal is. Het is een troef om anderen en jezelf te inspireren en zo jezelf te versterken op zowel fysiek als mentaal vlak.

Of je nu een beginnend of ervaren CrossFit atleet bent, iedereen binnen CrossFit Moves helpt jou om iedere keer het beste van jezelf te geven!

CrossFit is een prachtige sport met straffe uitdagingen. Door de combinatie van sportdisciplines en variatie in oefeningen blijft iedereen op een leuke manier gemotiveerd. Of je nu een beginnend of ervaren CrossFit atleet bent, er is voor ieders wat wils. Ook als je gewoon gezond wil zijn en niet persé bezig bent met hoge scores of zware gewichten.

CrossFit is gewoonweg een leuke sport om te beoefenen. Het ziet er spectaculair uit, wat het ook wel is ?. Je geeft iedere keer het maximum van jezelf, maar met de top coaches bij CrossFit Moves is iedereen in veilige handen. Zij waken erop dat de oefeningen veilig en correct uitgevoerd worden. En dat iedereen zich snel thuis voelt.

Bekijk alvast de leuke videoclip voor het geval ik je nog niet heb kunnen overtuigen! Veel kijkplezier en ik zou zeggen tot binnenkort bij de CrossFit Moves familie!

Wil jij ook gebeten worden door de CrossFit microbe? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles. Tot binnenkort!