Het verhaal van Ellen

Het verhaal van Ellen

Toen ik CrossFit leerde kennen, had ik nooit kunnen denken dat ik het na 7 jaar nog altijd zou doen. Toen bij de opening van CrossFit Antwerpen een vriendin vroeg om de (toen nog in België onbekende) sport eens mee uit te proberen, dacht ik: waarom niet? Vanaf de eerste les was ik verkocht.

Een kleine sidenote: als tiener haatte ik sport. Nu plan ik elke week mijn vaste CrossFit sessies in alsof het altijd al zo geweest is. Na een aantal omzwervingen langs andere CrossFit boxen, ben ik terecht gekomen bij “de Moves”, een super toffe box met top coaches en aangename sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Ik heb al zoveel geleerd en leer nog steeds bij. Het leren doorzetten, dingen doen waarvan je dacht dat je nooit zou kunnen en sympathieke mensen ontmoeten zijn maar een paar van de redenen waarom ik CrossFit doe en hopelijk nog lang kan doen. Ik probeer altijd iedereen te overtuigen om eens een lesje mee te doen ?

Ik voel me niet enkel beter in mijn vel maar je kan je ook even totaal ontspannen en je gedachten verzetten tijdens een les. En achteraf heb je het gevoel of je de hele wereld aankan!

Wil jij ook gebeten worden door de CrossFit microbe? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles. Tot binnenkort!