6 tips voor 2019 en de rest van je verdere leven

6 tips voor 2019 en de rest van je verdere leven

2019 nadert met rasse schreden! Hoog tijd voor goede voornemens dus. De meeste mensen hebben elk jaar hetzelfde goede voornemen: “Meer beginnen bewegen en terug fit worden….”

Helaas lukt het maar 8% van alle mensen om hun goede voornemens ook werkelijk te verwezenlijken. 92% Van de mensen haalt het dus niet. Wil jij komend jaar eindelijk ook bij die 8% horen die hun goede voornemens in 2019 wél gaat verwezenlijken? Met andere woorden: Wil jij in 2019 eindelijk wél terug fit worden en méér energie hebben? Lees dan verder.

Want wij willen jou helpen om bij die 8% te horen. Door het uitvoeren van de volgende 6 tips vergroot je namelijk de kans dat je je voornemens gaat verwezenlijken aanzienlijk. Klaar? Let’s dive right in:

Plan je workouts vast in je agenda en commit to it!

Plan je workouts weken van tevoren in je agenda. En belangrijk: “Commit to your agenda!”Plan je WODs tijdig in. Vanaf de WOD in je agenda in Wodapp staat hoef je je er niet meer druk over te maken. Dus wanneer het nieuwe jaar van start gaat is jouw agenda al lang klaar. Het enige wat je dan nog moet doen is je sportzak maken en komen opdagen.

Laat je begeleiden door een professionele coach

Laat je begeleiden door een professionele coach. Op onze coaches kun je vertrouwen om jou te helpen of een duwtje in de rug te geven. Het zijn profs en ze zijn opgeleid om je veilig te begeleiden. We hebben ook een foodcoach in tha house. Waarom maak je eens geen afspraak voor een bodyscan? Dat kan een mooie start zijn.

Ga niet diëten. Ga anders leven

Ga niet diëten, maar ga anders leven. Je kunt zoveel diëten als je wilt, je jojo’d altijd terug. Dat is omdat je voor échte lange termijn resultaten je levensstijl moet veranderen. Maak van CrossFit en gezond eten dus écht je nieuwe levensstijl. CrossFit en healthy food wordt een manier van leven. Richt er je leven naar. Je zal merken dat je hersenen terug beter gaan functioneren, je vetverbranding wordt geoptimaliseerd, je wordt fitter, je bloedwaarden verbeteren. Je neemt dus opnieuw de controle over je gezondheid.

Je onderwerpt je lichaam aan intermittent prikkels, dat wil zeggen: je treedt buiten je comfortzone door interval training tijdens de WOD, blootstelling aan een koude trainingsomgeving of een koude douche, af en toe te vasten en je maakt het daardoor meer weerbaar tegen ziektes.

Geef jezelf minimaal 3 maanden en houd het vol om aan je nieuwe levensstijl te wennen

Geef jezelf voldoende de tijd om deze nieuwe levensstijl 100% uit te proberen voor je er over oordeelt. Wij adviseren een 3 maand-abonnement als begin. Belangrijk om te weten: het duurt gemiddeld 21 dagen om een gewoonte te vormen!

Omring jezelf met positieve mensen die gelijkaardige doelen hebben

Omring jezelf met positieve mensen die je stimuleren om je goede voornemens vol te houden.Laat ons eerlijk zijn: Welke omgeving is er beter dan een CrossFit community waar je bijna dagelijks mee in contact komt? Het enthousiasme en de inzet zal als een virus in je overgaan en zorgt dat je je nieuwe levensstijl (en moeilijke keuzes in het begin) makkelijker volhoudt.

Stel realistische doelen

Stel realistische doelen. Er is niets leuker dan je doel te halen. Laat je daarom begeleiden en informeren door de (food)coaches. Zo kun je samen uitdagende maar haalbare doelen stellen, die je ook kunt meten (bijv. door een bodyscan). Het halen van je doelen geeft namelijk dopamine voor het brein waardoor je meer en langer gemotiveerd bent.

Kies er nu voor om bij die 8% te horen. Wij kunnen je met CrossFit en voedingscoaching helpen om ervoor te zorgen dat jij komend jaar bij die 8% van de mensen hoort die hun goede voornemens waarmaken! Wij willen jou helpen terug fit worden op een manier die leuk is en die je vol kunt houden.

Kom eens kennis maken tijdens een gratis proefles, deze kun je gratis boeken op onze website. P.S. Ben je nog op zoek naar een goed cadeau voor de feestdagen en wil je iemand motiveren om ook terug fit te worden? Geef dan onze CrossFit Moves & Eat Good Feel Good cadeaubon. Te bestellen in onze CrossFit box aan de Slachthuislaan of via email op info@crossfitmoves.be