Over ons

CrossFit Moves is de grootste CrossFit box in Antwerpen. We zijn gevestigd in een prachtige oude loods aan de slachthuissite aan de slachthuislaan in Antwerpen. De mooie grote gebouwen met de rode daken.

We zijn zeer makkelijk te bereiken met de wagen (via de Antwerpse ring afrit sportpaleis of de singel) en het openbaar vervoer (metrohalte schijnpoort). Ook voor de gebruikers van Velo Antwerpen is er een halte op minder dan 200 meter van de box.

Naast training speelt voeding ook een belangrijke rol in het behalen van een goede prestatie. Of je nu wilt afvallen of gespierder wilt worden, alles valt of staat met de juiste voeding. Daarom werkt CrossFit Moves samen met voedingsconsulente Marlies van Eat Good Feel Good.

Je kunt bij haar terecht voor een individueel advies om jouw doel te behalen. Tijdens een consultatie wordt je huidige lichaamssamenstelling bekeken aan de hand van een bio-elektrische impedantiemeting. Vervolgens wordt je huidig eetpatroon geanalyseerd, rekening houdend met je doelstellingen wordt er een nieuw dagschema voor je uitgeschreven.