Over ons

CrossFit Moves is de tofste CrossFit box in Antwerpen met een levendige community van leden. We zijn gevestigd in het monumentale fabriekspand van de Gebroeders de Beukelaar aan de IJzerlaan in Antwerpen. In de volksmond wordt dit ook wel de cichoreifabriek genoemd.

We zijn zeer makkelijk te bereiken met de wagen (via de Antwerpse ring afrit sportpaleis of de singel) en het openbaar vervoer (tram- en bushalte Cadix). Ook voor de gebruikers van Velo Antwerpen is er een halte op minder dan 200 meter van de box.

Naast training speelt voeding ook een belangrijke rol in het behalen van een goede prestatie. Of je nu wilt afvallen of gespierder wilt worden, alles valt of staat met de juiste voeding. Daarom werkt CrossFit Moves samen met voedingsconsulente Marlies van Eat Good Feel Good.

Je kunt bij haar terecht voor een individueel advies om jouw doel te behalen. Tijdens een consultatie wordt je huidige lichaamssamenstelling bekeken aan de hand van een bio-elektrische impedantiemeting. Vervolgens wordt je huidig eetpatroon geanalyseerd, rekening houdend met je doelstellingen wordt er een nieuw dagschema voor je uitgeschreven.