CrossFit® voor bedrijven

Het is dramatisch gesteld met de sportiviteit van onze werknemers. Wij helpen uw werknemers gezonder en fitter te worden. Ze doen steeds meer zittend werk, Ze komen nauwelijks achter hun computer vandaan en ze bewegen ook na het werk te weinig. Minder dan een kwart verricht regelmatig lichamelijke inspanningen en dat levert problemen op.

Als de gezondheid en fitheid van werknemers niet verbetert, dan liggen namelijk gezondheidsrisico’s op de loer:

Slechte conditie, stress, RSI, chronische aandoeningen en een toenemend ziekteverzuim.
Dit heeft ook zijn gevolgen voor uw bedrijf.

Hoe kunt u uw werknemers helpen gezonder en productiever te worden?

CrossFit® Moves kan dé oplossing zijn voor uw bedrijf. Waarom? Omdat wij de mogelijkheid bieden voor u en uw werknemers om overdag te trainen bij ons of op locatie.

Bij CrossFit® hanteren we de CrossFit® trainingsmethode die alle aspecten van fitness onder handen neemt en een pak voordelen voor uw werknemers heeft.

Dit alles binnen een termijn van 3 maanden, door 2 keer per week te sporten (een training duurt 45 à 60 minuten). Onze trainingen gebeuren steeds in groep, onder begeleiding van professionele coaches die ervoor zorgen dat iedereen traint volgens zijn of haar mogelijkheden en beperkingen.

  • ze worden sterker
  • ze worden sneller
  • ze worden mobieler
  • ze worden explosiever
  • ze voelen zich beter in hun vel
  • hun basishartslag daalt
  • hun bloeddruk daalt
  • hun spiermassa neemt toe en hun vetmassa neemt af

Waarom uw werknemers laten sporten?

Er is al veel onderzoek gedaan naar bedrijfsfitness.
Wij hebben de feiten nog eens op een rij gezet in deze infographic.

Wie is CrossFit® Moves?

CrossFit® Moves is een trainingscentrum gelegen aan de Slachthuislaan te Antwerpen. We hebben 5 jaar ervaring met het trainen van groepen en individuele sporters. Het gaat zowel om competitieve atleten als volhardende niet-sporters, sportclubs, bedrijven,…

Onze trainingen gaan door in onze mooie loftpand aan de Slachthuislaan, voor bedrijven kunnen we ook, indien de infrastructuur het toelaat, training on the spot organiseren.

Enkele referenties:
De Vlaamse Zwemfederatie
Marat Grigorian (wereldkampioen kickboxen)
Total Belgium SA
Royal Beerschot hockeyclub
de bank Vanbreda risk & benefits

Kennismaken met ons?

Wil je graag kennismaken met ons aanbod en zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende afspraak met Tom!

Contacteer tom