Crossfit

Crossfit is een kracht- en conditieprogramma waarin we oefeningen uit gymnastiek, atletiek en gewichtheffen combineren in één training. Deze duurt exact 1 uur, en gebeurt steeds in groep onder begeleiding van een ervaren coach: iedereen traint volgens zijn ritme een mogelijkheden, maar je staat er dus niet alleen voor!

Door de grote variatie aan oefeningen en trainingsvormen is CrossFit dé manier om je vormpeil aan te scherpen. Het maakt daarbij niet uit of je een ervaren sporter of beginner. In één training pakken we niet alleen je conditie of kracht aan, maar werken we ook op mobiliteit, weerstand, explosiviteit en coördinatie. Al deze element maken van CrossFit je leukste en meest efficiënte workout!

Onze club

CrossFit Moves ligt, niet toevallig, in de schaduw van het sportpaleis aan de slachthuislaan. We zijn gehuisvest in een prachtig loftpand met zeer veel ramen en hoge plafonds. Naast onze trainingszaal zijn er douches voor dames en heren, een bar en een mooi terras met uitzicht op het dok.

We zijn zeer makkelijk te bereiken met de wagen (via de Antwerpse ring afrit sportpaleis of de singel) en het openbaar vervoer (metrohalte schijnpoort). Ook voor de gebruikers van ‘velo-antwerpen’ is er een halte op minder dan 200m van de gym.

Team